Bulder

Siden 2019, har flere enn 30.000 kunder spart penger på å flytte boliglånet sitt til Bulder. Etter vurdering av mer enn 1000 brukere, har Bulder blitt kåret til kundefavoritt for årene 2021, 2022 og 2023 på den uavhengige sammenligningsportalen bytt.no

Vi har gjort det enklere å flytte lånet, slik at det skal bli lettere for deg å spare penger på boliglånet ditt.

Bilde av alle ansatte i Bulder med pris for Epsi 2023 mest tilfredse privatkunder

Hvem er Bulder ?

  • Bulder er en egen merkevare som er en del av Sparebanken Vest og opererer under Sparebanken Vest sin bankkonsesjon. Bulder er ikke et selvstendig finansforetak. For deg som kunde betyr det at goder, rettigheter og tryggheten som alle Sparebanken Vests kunder også tilfaller deg.

Som kunde er du omfattet av Sparebanken Vest sin innskuddsgaranti opp til 2 millioner kroner for dine samlede innskudd i konseptet Bulder og dine øvrige innskudd i Sparebanken Vest. Du kan også få utbetalt kundeutbytte basert på overskuddet til Sparebanken Vest.

Les mer om vår innskuddsgaranti og kundeutbytte.

Hvordan bygger vi Bulder ?

For å klare å levere den ultimate bankopplevelsen til deg som kunde, har vi i Bulder tatt et vågalt valg. Vi går «all in» på mobil. Det betyr at du må være klar for å gjøre alt på mobilen. Til gjengjeld skal vi gi deg den ultimate mobilopplevelsen.

Bulder passer best for deg som vil

  • Spare penger på boliglånet
  • Slippe å passe på banken din
  • Helst vil fikse banktingene selv
  • Utfordre bankbransjen sammen med oss
  • Gjøre ALT på mobilen

Vi er i kontinuerlig utvikling og streber alltid etter å bli bedre. Se vårt roadmap for å komme med dine innspill på hva vi har planlagt rundt neste sving.


Bilde med tekst av "Mobile only"