Bulder

Siden 2019, har flere enn 19.000 kunder spart penger på å flytte boliglånet sitt til Bulder. Etter vurdering av flere enn 900 brukere, har Bulder inntatt førsteplassen som Norges beste omtalte tilbyder av boliglån på den uavhengige sammenligningsportalen bytt.no

Bulder har blitt kåret til årets kundefavoritt for årene 2021 og 2022.

Vi har gjort det enklere å flytte lånet, slik at det skal bli lettere for deg å spare penger på boliglånet ditt.

Bilde av alle ansatte i Bulder med pris for bytt.no kundefavoritt 2022

Hvem er Bulder ?

Bulder er en egen merkevare som er en del av Sparebanken Vest og opererer under Sparebanken Vest sin bankkonsesjon. Bulder er ikke et selvstendig finansforetak. For deg som kunde betyr det at goder, rettigheter og tryggheten som alle Sparebanken Vests kunder også tilfaller deg.

Som kunde er du omfattet av Sparebanken Vest sin innskuddsgaranti opp til 2 millioner kroner for dine samlede innskudd i konseptet Bulder og dine øvrige innskudd i Sparebanken Vest. Du kan også få utbetalt kundeutbytte basert på overskuddet til Sparebanken Vest.

Les mer om vår innskuddsgaranti og kundeutbytte.

Hvordan bygger vi Bulder ?

For å klare å levere den ultimate bankopplevelsen til deg som kunde, har vi i Bulder tatt et vågalt valg. Vi går «all in» på mobil. Det betyr at du må være klar for å gjøre alt på mobilen. Til gjengjeld skal vi gi deg den ultimate mobilopplevelsen.

Bulder passer best for deg som vil

  • Spare penger på boliglånet
  • Slippe å passe på banken din
  • Helst vil fikse banktingene selv
  • Utfordre bankbransjen sammen med oss
  • Gjøre ALT på mobilen

Vi er i kontinuerlig utvikling og streber alltid etter å bli bedre. Se vårt roadmap for å komme med dine innspill på hva vi har planlagt rundt neste sving.


Bilde med tekst av "Mobile only"

Jobbsøker

Har du lyst til å være med å lage fremtidens bank-app? Vi er på jakt etter flinke folk, og akkurat nå ser vi spesielt etter IT-utviklere, men vi er også interessert i å komme i kontakt med andre jobbsøkere som har lyst til å være med.

Har du noe å bidra med, håper vi du tar kontakt. Gjerne bare for en uforpliktende prat i første omgang.