Få kundeutbytte på sparepengene dine💰

Var du Bulder-kunde gjennom 2022, fikk du kanskje utbetalt kundeutbytte 30. mars. For fjerde år på rad betalte vi ut kundeutbytte – denne gangen et rekordstort beløp🔥😎

Det er ikke bare boliglån vi gir kundeutbytte for i Bulder, du får nemlig kundeutbytte basert på hvor mye du hadde i innskudd i 2022. Enda en grunn til å sette sparepengene dine hos Bulder 🔥💸

Bilde av ulike aktiviteter du kan bruke kundeutbyttet ditt på

Utbyttekalkulator

Utbyttekalkulatoren gir deg en pekepinn på hva du kan få i kundeutbytte, og baseres på hva du har hatt i snitt av innskudd og lån, fra dag til dag i gjeldende år.
Antall lånetagere:
Beregnet kundeutbytte:
8 025
kr*
 =  Nytt fotokamera. Rett inn på konto.
 =  Nytt fotokamera. Rett inn på konto.

* du må ha minst 37.374 kroner i lån eller innskudd i 2022 for å få minste utbetaling på 100 kroner i 2023. Utbytte beregnes ikke av fond eller aksjer. Beløpet forutsetter at du har vært kunde hele året.

Bilde av notifikasjon om kundeutbytte

Hvorfor utbytte?

Bulder er en egen merkevare som opererer under Sparebanken Vest sin bankkonsesjon. Som kunde i Bulder vil du derfor motta utbytte basert på Sparebanken Vests årlige overskudd og hvor mye du selv har i innskudd og lån.

Det er generalforsamlingen i Sparebanken Vest som hvert år tar stilling til om vi skal utbetale kundeutbytte.

Kundeutbytte er overskuddsdeling og fastsettes ut fra det årlige resultatet, egenkapitalen og likviditeten til Sparebanken Vest. Det er ikke garantert utbetaling hvert år.

Eksempler på kundeutbytte

Størrelsen på kundeutbyttet ditt avhenger av hvor mye du hadde i lån, og på konto, gjennom forrige år.

  • Du kan få kundeutbytte av inntil 2 millioner i lån i banken.
  • Om du har felles lån med noen kan du få av inntil 4 millioner.
  • Du kan få kundeutbytte av maks 2 millioner i innskudd i banken.
Bilde av oversikt over kundeutbytte i app

Noen fakta som er fint å vite

Kundeutbyttet er basert på hvor mye du hadde i boliglån og innskudd, og hvor lenge du var kunde i det foregående året. For å oppnå minimum utbetaling må du ha hatt minimum 37.374 kroner i lån og innskudd.

Du kan få utbytte av maks 2 millioner i lån. Personer med felles lån kan få utbytte for inntil 4 millioner kroner. Du kan få utbytte av maks 2 millioner i innskudd. Utbyttet er skattepliktig både for privatpersoner og bedrifter.

Det er generalforsamlingen i Sparebanken Vest som hvert år tar stilling til om vi skal utbetale kundeutbytte. Kundeutbytte er overskuddsdeling og fastsettes ut fra det årlige resultatet, egenkapitalen og likviditeten til banken. Det er ikke garantert utbetaling hvert år.

«Kundeutbyttet er skattepliktig, både for privatpersoner og bedrifter. Når du sjekker årsoppgaven fra banken, vil du se kundeutbyttet innberettet sammen med renteinntektene dine på den kontoen der du mottar beløpet.»

Kundeutbytte

ÅrUtbytte 1 person
2022Maks 10 700 kr
2021Maks 8 000 kr
2020Maks 8 000 kr
2019Maks 5 340 kr