Vilkår Nettsiden

Ved å bruke eller laste ned informasjon fra www.bulderbank.no (heretter omtalt som «Nettsiden»), aksepterer du følgende gjeldende vilkår for bruk av Nettsiden («Brukervilkårene»):

1. Bulder av Sparebanken Vest

Bulder er en del av Sparebanken Vest, Jonsvollsgaten 2, 5011 Bergen, org.nr. 832 554 332. Nettsiden og innholdet på Nettsiden er publisert av Sparebanken Vest.

2. Rettigheter

Bulder har alle rettigheter til Nettsiden og innholdet på Nettsiden, for eksempel alle rettigheter til Nettsidens komponenter som underliggende kode og programvare, og innhold på Nettsiden som tekst, grafikk, tegn og logo.

Du kan ikke kopiere eller på annen måte benytte noen form for komponent til Nettsiden uten at du har innhentet skriftlig tillatelse fra Bulder i forkant. Innholdet på Nettsiden kan bare benyttes til privat bruk. For annen bruk av innholdet på Nettsiden, må du innhente skriftlig tillatelse fra Bulder i forkant.

Komponenter til Nettsiden som Bulder har en bruksrett til og som derfor tilhører en annen rettighetshaver enn Bulder, kan ikke benyttes uten tillatelse fra den aktuelle rettighetshaveren.

3. Personvern

Bulder bruker informasjonskapsler («cookies») på Nettsiden for å tilby deg enkle og brukervennlige sider, med relevant informasjon for deg. For nærmere informasjon om Bulder sine informasjonskapsler og hvordan Bulder bruker informasjonskapslene, viser vi til vår Personvernerklæring, pkt 1.2.

Bulder kan til enhver tid, enten selv eller gjennom tredjeparter, fremstille og overvåke anonym brukeratferd på Nettsiden på alle sider hvor brukeren ikke er innlogget med BankID.

Les mer om Bulder sin personvernerklæring.

4. Sikkerhet

Nettsiden bruker kryptering for å beskytte de elektroniske sporene du legger igjen på Nettsiden, herunder for informasjon som blir sendt mellom din nettleser og Nettsiden.

Som bruker av Nettsiden skal du sette deg inn i sikker nettbruk, og hvordan du kan øke sikkerheten på enheten som Nettsiden brukes på.

5. Prisforbehold

Alle priser som presenteres på Nettsiden er veiledende. Ved bestilling av produkter vil det bli presentert et bindende tilbud overfor deg som kunde.

6. Ansvar

Nettsiden blir løpende utviklet og oppdatert etter behov, og kan når som helst endres av Bulder. Bulder tar forbehold om at Nettsiden kan inneholde informasjon som ikke er fullstendig eller oppdatert.

Informasjon på Nettsiden er ikke ment som rådgivning om dine personlige eller økonomiske forhold. Det er opp til deg som bruker å vurdere hvorvidt innholdet på Nettsiden er hensiktsmessig. Du bør alltid konsultere en rådgiver i Bulder om konkrete økonomiske forhold knyttet til deg.

Bulder er ikke ansvarlig for noen form for skade eller tap som følge av innholdet på Nettsiden.

Bulder er ikke ansvarlig for koblinger fra Nettsiden til eksterne nettsteder, programvarer eller applikasjoner, samt innholdet og sikkerhetsnivået på slike eksterne nettsteder, programvarer eller applikasjoner.

7. Endringer

Brukervilkårene kan når som helst endres av Bulder. Du er selv ansvarlig for å holde deg oppdatert om Brukervilkårene.

8. Kontakt

Dersom du har behov for veiledning eller har spørsmål kan du kontakte Bulder på 46 87 10 00.