Hver måned får du oppdatert estimat på din boligverdi i Bulder-appen.

Vil du vite hvor mye boligen din er verdt?

I dag kom Eiendom Norge med oppdaterte tall på boligprisutviklingen i Norge, som viser at prisene har falt med 2,2 % nominelt den siste måneden.. Visste du at du som er boliglånskunde i Bulder enkelt kan sjekke oppdatert verdi på din bolig direkte i Bulder-appen? Også du som ikke er kunde/ikke har appen kan logge deg inn her og sjekke boligverdien din🧐

05 oktober, 2022|Benedicte

Når sjekket du sist hvor mye boligen din er verdt?👀

For mange av oss er boligen vår den største investeringen vi gjør gjennom livet. Likevel sjekker de fleste av oss sjelden verdien av boligen. Ironisk nok er vi gjerne daglig inne og sjekker aksje- og fondsinvesteringene våre, selv om disse ofte er verdt langt mindre.

De siste 30 årene har boligprisene skutt i været. Hittil i år har boligprisene i Norge steget i snitt 6,7 %. Det betyr at du med høy sannsynlighet bor i en bolig som er verdt betydelig mer enn da du kjøpte den.

Bilde av SSB statistikk: prisindeks for brukte boliger

Sjekk verdien på boligen din i Bulder-appen

En av grunnene til at du er uvitende om hvor mye boligen din er verdt, er at bankene som oftest ikke forteller deg dette. Går du inn og sjekker boliglånet ditt i en av de tradisjonelle bankene, får du sannsynligvis se alle millionene du skylder dem💸, men ikke et ord om hvor mye boligen din har steget i verdi siden du tok opp lånet. Høres dette kjent ut?

I Bulder gjør vi det annerledes.

Vi innhenter data om boligverdien din automatisk hver måned, slik at vi til enhver tid kan vise deg i appen hvor mye boligen din har steget i verdi.

Også du som ikke er Bulder-kunde ennå kan logge deg inn i løsningen vår og sjekke hvor mye boligen din er verdt.Så snart oppdaterte tall er klare, får boliglånskundene beskjed om at ny verdi kan sjekkes i appen.

Push varsel av oppdatert boligverdi fra Bulder-appen

Responsen fra kundene er tydelig: Dette er en av de aller mest populære funksjonene i Bulder-appen, og vi har rekordmange innlogginger i appen den dagen i måneden de nye tallene er klare.

Tilbakemeldinger fra kunder på bytt.no

Realiser mulighetene du ikke visste du hadde🔥

Hvorfor spiller det så stor rolle å vite hva boligen din er verdt, tenker du kanskje?

Det er fordi verdiene som ligger i boligen din, ofte representerer et uforløst potensial i økonomien din, som kan la deg realisere muligheter du ikke visste du hadde. Og det uten at du trenger å selge for å cashe ut gevinsten.

Det er hovedsakelig to grunner til at du bør vite hvilke verdier som ligger i boligen din:

  • 1. Du fortjener bedre rente enn du tror

Når boligen din øker i verdi, øker også sikkerheten bak lånet ditt. Da utgjør du en mindre risiko for banken.

Dette er et utmerket argument å bruke for å forhandle deg til en lavere rente på boliglånet ditt. (Og kanskje en av grunnene til at banken din ikke har noen interesse av å la deg få vite hvor mye boligen din faktisk er verdt?😉)

Om du misliker tanken på å prute med banken, kan du alltids flytte boliglånet ditt til Bulder. Vi har plassert prutetelefonen på museum. I tillegg til å vise deg hva boligen din er verdt, gir vi deg automatisk lavere rente etter hvert som boligverdien din øker. Vi mener det er slik fremtidens boliglån fungerer.

  • 2. Du har større låneevne enn du tror

Sitter du på større verdier, har du også større frihet til å låne mer. Kanskje er det rom i økonomien din for å realisere den store hyttedrømmen eller kjøpe den utleieleiligheten du har tenkt på?

Bedre sikkerhet i boligen kan dessuten gi deg muligheten til å omgjøre boliglånet ditt til et rammelån, noe som gir deg større fleksibilitet og frihet i økonomien din. For å søke om rammelån, må du ha en belåningsgrad som er under 60 %.

Ikke Bulder-kunde ennå?

Som boliglånskunde i Bulder får du automatisk en månedlig oppdatering av boligverdien din i appen.

Men også du som ikke er Bulder-kunde ennå, og ikke har appen, kan logge deg inn i løsningen vår og sjekke hvor mye boligen din er verdt.

Alt du trenger er BankID og en smarttelefon. Det er helt uforpliktende, og du velger selv om du vil gå videre og søke et boliglån hos oss.

Priseksempel boliglån:
Effektiv rente 3,39 % | 2 millioner kr over 25 år | 50 % belåning | Kostnad 949 315 kr | Totalt 2 949 315 kr

Tilbake til blogg-forside