Bulder Bank setter opp renten på sparekonto mer enn renten på boliglån

Vi har økt innskuddsrenten mer enn boliglånsrenten

Mange banker har varslet økning i boliglånsrentene de siste månedene. Men det er ikke alle som har fulgt opp med tilsvarende heving i innskuddsrentene. I løpet av renteendringene i 2022 har Bulder økt rentene på innskudd mer enn rentene på boliglån. Når du i tillegg kan få kundeutbytte på pengene dine, er det ingen grunn til å la dem bli igjen i gamlebanken🤜🤛

07 september, 2022|Henriette, Rådgiver

Ikke alle er komfortable med å ha alle sparepengene i fond og aksjer. Er du blant dem som liker å ha sparepenger risikofritt på konto, så kan det lønne seg å undersøke og sammenligne før du plasserer pengene. Innskuddsrenten kan nemlig variere mye fra bank til bank.

Har du dårlig innskuddsrente i banken din?

Mange banker har satt opp renten på boliglån de siste månedene. Har banken din fulgt opp med en tilsvarende økning i innskuddsrenten? Her er en liste over gjeldende innskuddsrente på sparekonto for bankene som vi i Bulder får flest kunder fra. Merk at dette gjelder vanlig sparekonto uten bruksbegrensninger.

  • Sbanken: 0,76 % fra første krone
  • Nybygger.no (Sparebanken Øst): 1,00 % fra første krone
  • Danske Bank: 0,60 % fra første krone
  • DNB: 0,80 % fra første krone

(Kilde: finansportalen.no, hentet ut 7. september 2022)

Til sammenligning får du 2 % rente på sparekonto i Bulder. Har du dårlig innskuddsrente i gamlebanken, er det ingen grunn til å bli værende. Å flytte innskudd er nemlig noe av det enkleste du kan gjøre.

Til sammenligning får du 2 % rente på sparekonto i Bulder.

6 gode grunner til opprette sparekonto i Bulder bank:


Rente på 2 % fra første krone

Ingen bindingstid

Ingen begrensning på antall gebyrfrie uttak

Garanti for inntil to millioner gjennom Bankenes Sikringsfond

Personlig sparing ved bruk av GIFS/ egne bilder

Mulighet for kundeutbytte på innskuddene dine

Med andre ord, hos oss får du alle fordelene ved en høyrentekonto, uten noen av begrensningene som ofte gjelder for slike kontoer. Du kan trygt sette inn pengene dine på sparekonto hos oss, uten å bli straffet om du skulle havne i en situasjon der du trenger å ta ut pengene.

Hos oss får du alle fordelene ved en høyrentekonto, uten noen av begrensningene som ofte gjelder for slike kontoer.

I Bulder kan du dessuten gjøre sparingen mer motiverende og morsom. Sett ditt personlige preg på sparingen ved å ta i bruk egne bilder som bakgrunn eller velge favoritt GIF-en din. Sparing skal tross alt være gøy! 🤩

La sparepengene vokse på en sikker og gøy måte i Bulder. Sparekonto oppretter du enkelt i appen. Se hvordan her:

Tilbake til blogg-forside