Ung kvinne med mobiltelefon

Tre gode nyheter🔥

Nå tar vi flere grep for å gi dere et enda bedre tilbud, basert på tingene dere etterspør mest.

22 januar, 2024|Benedicte

Det viktigste vi gjør, er å lese tilbakemeldinger fra dere, kundene våre, og bruke dem i arbeidet med å bygge Bulder videre. Det er tross alt dere som skal bruke tjenestene vi lager.

Vi kan aldri oppfylle alle ønsker, men nå gjør vi flere grep for å gi dere et enda bedre tilbud, basert på det dere etterspør mest.

1: Utenlandsbetaling🌍

Dette vet vi at mange av dere har ventet på og etterspurt. Derfor er det ekstra gøy å kunne si at vi allerede er i gang med arbeidet med å tilby utenlandsbetaling. I første omgang vil dette gjelde betalinger innenfor EU og EØS.

Vil du være blant de første som får beskjed når utenlandsbetaling er klart? Skriv deg på interesselisten her.

Vi er allerede gang med arbeidet med å tilby utenlandsbetaling.


2: Konto for barn👪

Mange av dere har gitt oss tilbakemelding om at mangel på barne- og ungdomskonto er den ene tingen som hindrer dere fra å flytte hele bankforholdet over til Bulder. Nå jobber vi med å finne en løsning for å tilby dette, og håper å ha den klar innen kort tid.

Vil du være blant de første som får beskjed så snart vi er klare med barne- og ungdomskonto? Skriv deg på interesselisten her.

3: Priskutt på fond🤑

Vi senker plattformavgiften for indeksfond til 0,19 %. Vi utvider også tilbudet av indeksfond, og har nå tre indeksfond: Global Indeks, Indeks Norden og Indeks Norge.

Vi bygger Bulder for deg, med deg🤜🤛

Tilbake til blogg-forside