Sparemål blir Sparekonto

Sparemål blir til Sparekonto💰

Sparing i Bulder skal være enkelt. Etter mye feedback fra dere, endrer vi nå navn på Sparemål til Sparekonto. Enkelt og greit. Alt vil fungere likt som før, men vi gjør det enda enklere å komme i gang med sparingen.

19 august, 2022|Nicolai, Produktsjef app

Hver eneste dag får vi mange tilbakemeldinger fra dere! Vi har godt over 15 000 allerede. Vi setter stor pris på hver enkelt av tilbakemeldingene vi får. Derfor må vi også lytte til dem – å la være ville være som å skyte seg selv i foten 👟🔫

Vi har fått mye feedback på at sparemål kan være vanskelig å forstå. Derfor endrer vi navn fra Sparemål til Sparekonto. Alt fungerer likt som før, men vi gjør det enda enklere å opprette sparekontoen, og sparer deg for et par trykk på mobilen. Du vil fortsatt kunne sette et mål for sparekontoen om du ønsker dette.


Hvorfor gjør vi dette?

Det er en god blanding av tilbakemeldinger på telefon og chat, samt feedback i appene, som gjør at vi endrer dette nå. Mange av dere forteller at dere elsker Sparemål-funksjonen, og vi ser at det er en av våre mest populære features.


Likevel er tilbakemeldingen klar: Det er ikke tydelig nok at Sparemål er det samme som en sparekonto, og at det er her du bør plassere pengene dine om du vil ha den beste innskuddsrenten vår.

Vi håper at alle dere som gir oss feedback – både god og dårlig – fortsetter å gjøre nettopp det.

Her får du en smakebit på noe av feedbacken Bulder-kundene har sendt oss fra appen:


📣Sparekontoen var vanskelig å finne fram til. Tok tid å forstå at sparemål = sparekonto.

📣Har enda ikke lykkes med å få de 1,25 % rente som annonseres. Prøvd med hjelp over telefon og via epost. Vanskelig opplegg.

Vi håper at alle dere som gir oss feedback – både god og dårlig – fortsetter å gjøre nettopp det. Det er den eneste måte vi kan bygge Bulder for deg, med deg🤜🤛

Tilbake til blogg-forside