Slik sparer Bulder-kundene

Slik sparer kundene i Bulder

Hvordan ser din ideelle sparing ut? Sjekk hvordan andre Bulder-kunder bruker de ulike mulighetene i appen, og design sparingen som passer perfekt for deg!

22 november, 2023|Benedicte

Sparekonto i Bulder oppretter du enkelt under Spare i appen. Vi har bygget sparekontoen med mål om å gi deg maksimal valgfrihet til å tilpasse sparingen din slik det passer for deg.

  • Enten du foretrekker å spare med faste trekk fra brukskontoen din hver måned, spare litt hver gang du drar kortet, eller bare spare her og der når det passer deg.
  • Enten du vil spare alene eller på en delt konto sammen med noen andre.
  • Enten du liker å dele opp sparingen i flere øremerkede formål, eller samle alt i én stor pengebinge:

– We've got you covered! 🤜🤛

Målrettet sparing = gøy sparing

Sparekontoen i Bulder kan gjøres så personlig du bare vil, med egne bilder, GIFer og navn på sparekontoene. Vi har lagt inn noen bildeforslag du kan bruke hvis du vil, men vi ser at det klart mest populære alternativet er å velge bilder fra egen kamerarull.

Gjør sparingen personlig med egne bilder

Ca. 40 % av kundene liker å holde det enkelt, og kalle sparekontoen for nettopp "Sparekonto", eller "Buffer". Flertallet foretrekker å gjøre navnene på sparekonto enda mer spesifikke. På listen over mest populære formål å spare til, finner vi:

Majoriteten av kundene foretrekker dessuten å opprette flere sparekontoer, og dele opp sparingen i ulike konkrete formål. Derfor kan du selvsagt opprette så mange sparekontoer du vil i appen.

💡Visste du at sparekundene i Bulder i snitt har 1,7 sparekontoer hver?

Kundeomtale om sparemål

Sparekonto uten begrensninger

Valgfrihet betyr også at du selv bestemmer når du vil flytte pengene dine inn og ut av sparekontoen, uten at det skal koste deg noe ekstra. Derfor har du et ubegrenset antall gebyrfrie uttak fra sparekontoen din, og vi stiller ingen krav til beløp.

Kundeomtale om sparekonto

Renter utbetalt hver måned

Etter ønske fra flertallet av kundene, endret vi i år fra årlig til månedlig utbetaling av renter på sparekonto. Dermed får du renter inn på kontoen den 1. hver måned. Visste du at du også kan følge med i appen på hvor mye renter du har opptjent fra dag til dag?

Kundeomtale om månedlige renter

God rente + kundeutbytte = 🤑

I Bulder får du ikke bare god rente på sparepengene dine. De siste fire årene har vi delt ut kundeutbytte på både lån og innskudd. Det betyr en hyggelig overraskelse for kundene rett inn på konto i mars/april.

Kundeomtale om rente og kundeutbytte

Sparing som går av seg selv

Vil du helst at sparingen skal skje uten at du merker så mye til den? Ingen problem! Gå inn på sparekontoen og velg Opprett fast sparing.

  • Du kan opprette faste overføringer fra brukskonto, med beløp og hyppighet som du selv velger. Om du ønsker det, kan du sette et mål på hvor høyt beløp du ønsker å spare, og en tidsfrist for når målet skal være nådd. Appen vil fortelle deg hvor mye du må spare hver gang for å nå målet i tide.

  • Du kan også sette opp mikrosparing, og spare et beløp hver gang du betaler med kortet.
Opprett fast sparing til sparekontoen din

Delt sparing = dobbel sparing?🤝

Kanskje blir sparingen enda mer motiverende om du sparer sammen med andre? Velg Dele konto og følg instruksjonene for å legge til en person på sparekontoen!

💡Ca. 10 % av sparekundene i Bulder har delt sparekonto.

Del sparekonto med noen andre

Kom i gang, du også!

Opprett sparekonto under Spare i appen, og få:

  • 💰Effektiv rente på 4,34 % fra første krone
  • 🎁Mulighet for kundeutbytte på sparingen din
  • 🤑Månedlig utbetaling av renter
  • 🔓Ubegrenset uttak og ingen krav til beløp
  • 🙌Personlig og morsom sparing

Tilbake til blogg-forside