Bilde av Bulder sin nye hjem-skjerm

Roadmap – Oppdatering oktober 2021

Over 3000 av dere har så langt gitt oss tilbakemeldinger og innspill på roadmapet vi lanserte tidligere i år! Med bakgrunn i disse, har vi gjort en rekke oppdateringer i app og produktutvalg. Sjekk dem ut her👇

04 oktober, 2021|Nicolai, Produktsjef app

Kredittkort

Over 800 av dere har delt deres innspill om hva som er viktig for dere i et kredittkort💪 Mange forteller at dere bruker fordelene på kredittkortet aktivt, og dere rangerer mulighet for cashback som er den viktigste fordelen for dere.

Vi flikker nå på de siste detaljene før Bulder-kredittkortet skal lanseres. For øyeblikket har vi fem kort i test, hvor vi følger med på om alt fungerer som det skal. Designet på kortet er ferdig, og her kan du få en sneak-peak på hvordan det kommer til å se ut.

Du vil sannsynligvis kunne bestille kortet ved utgangen av 2021.

Bulder kredittkort

Fond

Vi er godt i gang med den tekniske løsningen og holder på med intern test av Bulders helt nye fondsløsning. Vi kommer snart med mer informasjon om hvilke fond som blir tilgjengelige for deg når vi åpner for at du kan kjøpe og flytte fondene dine til Bulder.

Vi lanserer fondshandel i løpet av året.

Bilde som viser fond i Bulder appen

Google Pay er klart🏁

Ventetiden er over! Har du en Android-telefon kan du nå legge til Bulder-kortet ditt i Google Wallet. Slik gjør du det:

✔️ Last ned appen Google Pay fra Google Play

✔️ Legg inn Bulder-kortet i appen

✔️ Nå er du klar til å betale med Google Pay på ditt Bulder-kort

BankID

Vi er i gang med å få på plass en løsning der du kan bestille ny BankID gjennom Bulder ved å legitimere deg med pass på ditt lokale postkontor eller post i butikk.

Løsningen blir klar i løpet av høsten 2021.

Hemmelighet (Hvishhh)

Du trodde du ville få beskjed nå, men nei da😏. Du må ha litt mer tålmodighet, men vi kan røpe at tittelen sier en del allerede. Vi gir deg mer info når dette er klart.

Tilbake til blogg-forside