Som kunde er du med og setter retningen for hvordan vi skal bygge Bulder videre.

Roadmap – Oppdatering juni 2023

Vi bygger Bulder for deg, med deg. Her får du en status på tingene vi vet dere venter på!

De siste ukene har vi hatt gleden av å ønske rekordmange nye kunder velkommen til Bulder. Med nye kunder kommer også mange nye forventninger og ønsker om hvordan vi skal bygge Bulder-appen videre.

Selv om vi ikke kan oppfylle alle ønsker, er tilbakemeldingene fra dere avgjørende for å sette retning for hva vi prioriterer fremover.

Noen av tingene vi vet dere venter på, er allerede på plass eller kommer i løpet av kort tid, mens andre ting fortsatt er under vurdering.

✅Like rundt hjørnet: Flytt AvtaleGiro på sekundet📨

En helt ny løsning for å flytte alle AvtaleGiroer fra din gamle bank til Bulder på sekundet, kommer i løpet av juni. Dette er en superpraktisk løsning for deg som skal flytte kundeforholdet ditt til Bulder. Nå slipper du både "knoting med KID" og usikkerhet rundt når avtalen trer i kraft hos oss.

Den nye løsningen finner du i Bulder-appen under

Betale ➡️ Andre betalingstjenester ➡️ AvtaleGiro

Når du flytter avtalen til Bulder, vil eventuelle betalinger som allerede ligger til forfall, også umiddelbart bli flyttet. Dermed unngår du kjedelige purringer på avtaler som er i prosess med å bli flyttet over🤩 Det har aldri vært enklere å bytte bank!


⌛Kommer: Innlogging uten biometri🆔

Da vi nylig spurte om dere ønsket å ha muligheten til å logge inn i appen uten bruk av ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk, svarte et knapt flertall at dette ikke var så viktig:

Bulder-kundene stemte over alternativ innloggingsmulighet i appen.


Likevel er dette en utfordring som er stor for de det gjelder, og som Bulder-kunde skal du kunne forvente en sømløs bankopplevelse. Derfor kommer vi fremover til å fokusere på å bygge en løsning for innlogging med BankID, som alternativ til innlogging med biometri.

Fremover kommer vi til å fokusere på å bygge en løsning for innlogging med BankID.

⌛Kommer: Forbedret chatløsning💬

Vi er på saken med å få på plass en bedre chatløsning i appen. Dagens løsning lever ikke opp til kravene våre om en god kundeopplevelse og kundeservice.

Noen av dere har opplevd at chatten har krasjet mens dere har stått i kø, og her har vi allerede gjort strakstiltak for at dette ikke skal skje. Forbedring av chatløsningen er et område vi kommer til å jobbe hardt med fremover.Hva blir det neste?🤔

Vi har også en lang liste over ting som vi vet at mange av dere ønsker dere, men som vi per i dag ikke kan komme med lovnader om. Her kommer en status på noen av de mest etterspurte:

Utenlandsbetaling?🌍

Dette vet vi står på ønskelisten til mange av dere! Flere forteller at dere har feriebolig, eller av andre årsaker har behov for å overføre penger til utlandet.

Derfor utelukker vi ikke at utenlandsbetaling blir notert ned i kalenderen til de dyktige utviklerne våre i løpet av den kommende tiden. Hjelp oss gjerne med å avgjøre hvor viktig dette er ved å skrive deg på interesselisten.

Straksbetaling?⚡

Mange av dere er vant til å ha muligheten for å straksoverføre i andre banker. I Bulder har vi inntil videre ikke prioritert å tilby straksbetaling. Det er flere faktorer som vil spille inn på avgjørelsen om hvorvidt vi vil tilby dette i fremtiden, blant annet de relativt høye kostnadene og svindelfaren forbundet med straksoverføringer. Har du behov for øyeblikkelig betaling, er Vipps en god løsning.

Nettbank?🖥️

Vi får en del spørsmål om Bulder skal lage en tradisjonell nettbank som er tilgjengelig på PC/Mac. Svaret på det er nei.

Vi samler alle våre krefter og ressurser i å bygge verdens beste bankapp. Det klarer vi bare om vi velger vekk å bruke mye tid på å bygge og forvalte en tradisjonell nettbank. Bulder passer ikke for alle, men vi skal bygge verdens beste brukeropplevelse for de som mener at bank passer best på mobil.

Vil du se appen på en større skjerm kan den åpnes på nyere Macs og Chromebooks.

Vi samler alle våre krefter og ressurser i å bygge verdens beste bankapp.

Husk at du på vårt roadmap kan følge med og påvirke hva Bulder skal bli fremover!


Vi vil gjerne oppfordre dere til å fortsette å gi oss tilbakemeldinger på hvordan dere ønsker at vi skal bygge videre – det er helt avgjørende for at vi skal skape den ultimate mobilbanken for deg, med deg💪

Tilbake til blogg-forside