Bilde av vei som går rett frem

Roadmap – Oppdatering februar 2022

Bulder Roadmap er vårt viktigste verktøy for å invitere deg til å se og påvirke hva Bulder Bank skal bli fremover. Til nå har dere har gitt oss over 5000 tilbakemeldinger! Her er siste status på tingene vi vet dere venter på🚀

23 februar, 2022|Nicolai, Produktsjef app

Apple Pay 🍎

Dere har sikkert fått det med dere allerede – og vi vil heller si det én gang for mye – Apple Pay kommer snart til Bulder Bank! Vi kan fortsatt ikke si nøyaktig dato for når løsningen er klar, men har du registrert deg her kan vi garantere at du blir den første som får beskjed når alt er på plass.

Fra før støtter vi Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay.

Apple Pay kommer snart til Bulder!

Kredittkort 💳

På forrige oppdatering skrev vi: “Du vil sannsynligvis kunne bestille kortet ved utgangen av 2021”. Den var ikke helt bulletproof 🔫, og vi var for optimistiske i tidsestimatet vårt. Vi vet at mange av dere etterspør kredittkort, og vi kan fortsatt ikke si noen eksakt lanseringsdato, men vi lover at vi lanserer så fort vi kan.

Den gode nyheten på kredittkort er at det vil kunne legges til i Apple Pay og Google Pay når det kommer.


Fond 📈

Fond nærmer seg ferdig. Vi kommer snart med mer informasjon om hvilke fond som vil bli tilgjengelige for deg når vi åpner for at du kan kjøpe enkeltfond, fondspakker og flytte dine fond til Bulder. Som Labsbruker på IOS og Betabruker på Android, får du mulighet for å handle før alle andre. Så skynd deg å melde deg på – les mer nederst.

Bank🆔

Her venter vi på de endelige godkjenningene, og dette ser ut til å komme på plass i løpet av kort tid. Det betyr at alt tyder at dere snart kan bestille BankID gjennom Bulder Bank.

Vi vil samtidig gjerne høre mer om din bruk av BankID i dag.

Bli Labs- eller Betabruker🧪

Vi ønsker enda flere av dine innspill og inviterer deg derfor til å bli en del av Labs, hvor vi sammen tester nye løsninger før alle andre brukere. Du trenger ikke være teknisk begavet – det er vår jobb å sikre at du forstår alt.

  • Android: Søk opp Bulder Bank i Google Play, og velg “Bli Betabruker”.
  • IOS: Åpne opp Bulder-appen, trykk på profilen din oppe til venstre, deretter “Innstillinger” og “Bulder Labs”.


Labs- og Betabrukerene våre får de nyeste funksjonene før alle andre, og vi oppfordrer til å komme med tilbakemeldinger på hva du liker/ikke liker.

Tilbake til blogg-forside