Distracted boyfriend som sikler etter Bulder-lånet

Kundene har talt: Dette liker dere best med Bulder-lånet

Vi har bygget boliglånet til Bulder basert på én eneste antakelse: At folk er lei av å ha boliglån på gamlemåten.

12 mai, 2023|Benedicte

"Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli fan av en bank", skrev en kunde nylig til oss. Det er liten tvil om at vi er bortskjemte med over gjennomsnittet entusiastiske kunder😄

Likevel fikk vi bakoversveis da vi nylig spurte boliglånskundene våre om å rangere hvor fornøyd de var med boliglånet i Bulder, på en skala fra 0-10.

Resultatet var forbløffende, med en gjennomsnittsscore på 9 og toppscore fra hele 45,4 % av respondentene!🤯

Dette gjorde oss nysgjerrig!

Har vi lykkes med å bygge et boliglån som er noe annet enn boliglån på gamlemåten? Et boliglån som er noe annet enn lokkepriser, skuffende tilbud, uoversiktlige betingelser og stadige forhandlingsrunder med banken?

Igjen bestemte vi oss for å spørre dere: Hva er det egentlig som gjør at dere velger å ha boliglånet hos nettopp Bulder? Her er de topp fem grunnene dere trakk frem:

5. plass: "Jeg har et boliglån det er morsomt å følge med på"

Vi vet det – dette høres ut som noe vi har funnet på. Men nei, 5 % av respondentene oppgir at den aller viktigste grunnen til at de har boliglånet i Bulder, er at de synes det er gøy å følge med på lånet i appen.


For oss i Bulder er det viktig at boliglånet ditt handler om det som har verdi for DEG, ikke om beløpet du skylder banken. I appen kan du for eksempel følge boligprisutviklingen din måned for måned, og blant annet se om du snart kvalifiserer for lavere rente.

Følg med på utviklingen i boligverdien din i Bulder-appen

4. plass: "Jeg får kundeutbytte"

På fjerdeplass over deres viktigste grunner til å ha boliglånet i Bulder, finner vi muligheten for kundeutbytte. 30. mars i år fikk Bulder-kundene utbetalt kundeutbytte for fjerde år på rad.

Størrelsen på kundeutbyttet var avhengig av hvor mye du som kunde hadde i lån og på konto hos oss gjennom 2022, og hver kunde kunne maksimalt oppnå 10.700 kroner i utbytte.

Her er en oversikt over hva dere oppga at dere ønsket å bruke kundeutbyttet på:

bilde av hva Bulder sine kunder skal bruke kundeutbyttet på

3. plass: "Jeg får full gebyrfrihet"

Gebyrfriheten får en hederlig pallplass over kundenes viktigste grunner til å ha boliglånet i Bulder.

Hos de tradisjonelle bankene må du gjerne betale både etableringsgebyr og termingebyr, og Forbrukerrådet anslår at den samlede gebyrutgiften for bankkunder i Norge er på over én milliard kroner! 😵‍💫

Som kunde i Bulder fikser du det meste selv gjennom enkle og brukervennlige digitale tjenester. Dermed er Bulder-lånet også helt gebyrfritt.


2. plass: "Jeg slipper å prute"

På andreplass finner vi det som kanskje i størst grad skiller Bulders boliglån fra boliglån på gamlemåten. Nemlig det faktum at Bulder-lånet pruter seg selv ned i pris etter hvert som belåningsgraden på lånet kryper nedover.

16 % av respondentene oppgav dette som deres aller viktigste grunn til å ha boliglånet i Bulder.

I Bulder opererer vi med åpne prislister, og hver måned sjekker vi om vi kan flytte deg ned til et lavere rentetrinn. Hver måned får hundrevis av kunder derfor denne meldingen fra oss:

SMS om rentenedsettelse

Det varmer Bulder-hjertene våre å få tilbakemelding på at dette er et konsept som resonnerer hos kundene. Theodor er blant de mange som har byttet til Bulder etter å ha sett seg lei av forhandlingsrunder med banken.

1. plass: "Jeg sparer penger på den lave renten"

Ikke overraskende er det den gode renten som troner på en helt overlegen 🏆 Hele 66 % av respondentene i undersøkelsen svarte at den gode renten er den viktigste grunnen til at de har boliglånet i Bulder.

Tall fra sammenligningskalkulatoren vår viser at kundene våre i snitt sparer 9000 kroner i året på å flytte lånet til oss. Noen sparer også langt mer.

Fikk du for eksempel med deg saken om Nikolai som sparer 25.000 kroner i året, eller Audun, som sparer 3000 kroner i måneden?

Har du fortsatt boliglån på gamlemåten?

Da er det kanskje på tide å sjekke om du kan spare på å oppgradere til boliglån på Bulder-måten 🤜🤛

Priseksempel boliglån:
Effektiv rente 4,37 %, 2 millioner kroner over 25 år, innenfor 50 % belåning, kostnad 1 260 516 kroner, totalt 3 260 516 kroner.


Tilbake til blogg-forside