Smilende kvinne med mobiltelefon

Inviter venner til Bulder og få bonus

Er du fornøyd med boliglånet ditt i Bulder? Da kjenner du sannsynligvis noen andre som kan bli fornøyd med å flytte lånet hit også. Visste du at du kan tjene på å invitere vennene dine til Bulder?

17 januar, 2023|Bulder

Om vennen din bruker invitasjonen din til å flytte boliglånet sitt, betaler vi nemlig 500 kroner i bonus rett inn på konto til både deg og vennen din.

Du kan invitere så mange venner du vil, og også Bulder-kunder som ikke selv har boliglånet sitt i Bulder, kan invitere venner.

Laveste boliglånsrente gjennom 2022

Belønningen på 500 kroner er bare én av flere grunner til at det kan være smart å flytte boliglånet til Bulder:

  • 🥇Laveste boliglånsrente gjennom 2022 blant bankene som er åpne for alle, ifølge Smarte Penger.
  • 📉Rente som automatisk skrur seg ned etter hvert som du betaler ned på lånet.
  • 🎁Kundeutbytte – et lån på 2 millioner i 2021 gav 4000 kroner i utbytte i 2022.
  • 🏡Oppdatert boligverdi i appen hver måned.
  • 🏆Kundefavoritt på bytt.no.

Vår ivrigste supertipser har invitert utrolige 60 kunder til Bulder!


Supertipser tjente 30.000,– 🤑

Vi har ikke lagt noen begrensninger når det gjelder hvor mange venner du kan få bonus for å tipse om Bulder. Vi digger nemlig å få nye kunder, og vi digger kundeambassadørene våre om mulig enda mer.

Funfact: Vår ivrigste supertipser har invitert utrolige 60 kunder til å flytte boliglånet til Bulder, og dermed fått utbetalt bonus på totalt 30.000,–!

Vi vil høre fra deg📣

De færreste av oss kan skilte med 60 inviterte venner og en bonus på 30.000. Likevel ser vi at bonusordningen i Bulder har blitt svært populær og er mye brukt blant Bulder-kundene.

Vi er alltid sultne på feedback, og nå vil vi gjerne høre fra deg: Hvilken belønning ville økt sjansene for at du ville tipset en venn om Bulder?

Tilbake til blogg-forside