Bulder passer ikke for alle, men skal være det beste valget for noen.

Fem grunner til å velge Bulder – og fem til å la være

Lurer du på om Bulder er noe for deg? Målet til Bulder er ikke å passe alle. Men Bulder skal være det beste alternativet for noen. Les videre og finn ut om du er en av disse "noen".

Vi begynner med grunnene for å velge Bulder😎

1: Du vil spare penger på boliglånet, og slippe å "passe på banken din"👀

I Bulder har vi plassert prutetelefonen på museum. Vi mener det er gammeldags at du skal måtte prute, forhandle og true for å få den renten du fortjener.

Vi garanterer deg alltid den beste renten du kan få hos oss.

Vi oppdaterer boligverdien din hver måned, og beregner da ny belåningsgrad. Dermed kan vi flytte deg automatisk til den beste renten du kan få hos oss.

Hele poenget her er at du skal slippe å passe på banken din.

Tilbakemelding fra kunde på bytt.no

2: Du vil helst fikse banktingene dine selv og på mobilen📱

Før tok du sikkert med deg bunken av regninger til datamaskinen. Nå henter du frem mobilen for å gjøre bankoppgavene. Da går det raskest. Du trenger ikke knote med lange KID-nummer. Et bilde av regningen er nok.

Så kjapt bør alle bankting gå. For du vil vel helst bruke tiden på andre ting. Det er mye vi er stolt av i appen vår.

  • Farten. Den er lynkjapp.⚡
  • Oversikten. Appen vår ser både bakover OG fremover i hverdagsøkonomien din.
  • Abonnementsoversikten som automatisk fanger opp alle abonnementer du har registrert på Bulder-kortet – og lar deg avslutte dem direkte fra Bulder-appen.
  • Muligheten til å lagre og søke opp kvitteringer! Nå trenger du ikke lete i hanskerom eller ringpermer etter kvitteringen til vaskemaskinen som tok kvelden.
  • Mobilbetaling. Bulder støtter Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay.
  • Sparemål som faktisk gjør det gøy å spare.
  • Grafen som viser månedlig utvikling i verdien på boligen din.

3: Du vil være med å utfordre bankbransjen sammen med oss🚀

Det har skjedd lite nytt i bank de siste årene – og mye av forklaringen har vært for stor avstand mellom deg som kunde og banken. Der er Bulder annerledes.

For kort tid siden passerte vi 10.000 kundeinnspill og tilbakemeldinger på hvordan vi kan gjøre bank bedre. Du kan lese mer om hva vi gjør med kundetilbakemeldinger her. Sammen med deg og de andre kundene skaper vi fremtidens bank.

Sammen med deg og de andre kundene skaper vi fremtidens bank.

4: Du elsker gebyrfrihet💸

Du skal aldri måtte betale oss et etableringsgebyr på flere tusen for å få et lån hos oss. Du trenger heller ikke betale oss et månedlig gebyr for at du betaler renter og avdrag på ditt eget lån.

I Bulder har vi en årsavgift på bankkortet. Du betaler også et tinglysingsgebyr til staten dersom du flytter lånet ditt til oss (eller til en hvilken som helst annen bank, for den saks skyld😉). Ellers er alt gebyrfritt.

5: Du liker å få din del av overskuddet💰

Som kunde i Bulder kan du få kundeutbytte. Basert på resultatet fra 2020 betalte vi 8000 kr i utbytte for lån på 4 millioner med to låntakere i 2021.

Kundeutbytte er overskuddsdeling og fastsettes ut fra det årlige resultatet, egenkapitalen og likviditeten til banken. Det er ikke garantert utbetaling hvert år.

Men Bulder passer ikke for alle

Bulder passer ikke for absolutt alle. Det vet vi, og det er heller ikke et mål for oss. Vårt mål er at Bulder skal bli den beste plassen å ha boliglånet og lønnskontoen din.

Dersom du kjenner deg igjen i punktene under, kan det være at en annen bank passer deg bedre.

Så, her er fem grunner til ikke å velge Bulder🤔

🤔

1: Du vil ha muligheten til besøke et bankkontor🏢

Selv om mange liker at bank digitaliseres, er det fortsatt kunder som setter pris på å kunne ta en "tur i banken". Det kan du ikke hos Bulder. Vi har ingen filialer. Trenger du hjelp til noe som helst i Bulder kommer du i kontakt med vårt rådgiver- og support-team på chat, e-post eller telefon.

2: Du kan ikke leve uten en nettbank i en nettleser🖥️

I Bulder legger vi opp til at du gjør ALT på mobilen. Vårt mål er at du skal kunne løse alle oppgavene dine like enkelt, eller enklere, i Bulder-appen på mobilen enn i en nettleser på datamaskinen. Det er mobilen du alltid har med deg, og det er den du bruker til å koordinere det meste av livet ditt.

Noen kunder har fortalt oss at det var vanskelig å forlate nettbanken sin. Men etter noen dager i Bulder har de blitt vant til, og glad i, å gjøre alt på mobilen.

Tilbakemelding fra kunder på bytt.no

3: Du vil ha en fast kontaktperson i banken🤝

For noen er bank mer en relasjon enn det er et verktøy. Dersom du har det slik, er en fast kontaktperson i banken kanskje viktig for deg. Selv om Bulder har fantastisk bra rådgivning og support (ta en titt på tilbakemeldingene vi får på bytt.no😉), får du ikke en fast kontaktperson hos oss. Er det avgjørende for din del, så er ikke Bulder riktig valg for deg.

4: Du vil helst at bank skal være formelt og tradisjonelt👔

Tiden der kunden skal stå med "luen i hånden" og bare forstå halvparten av det banken sier er forbi. Det mener i alle fall vi i Bulder. Selv om vi jobber i bank, snakker vi ikke "banksk" – det tror vi ikke kundene våre gjør heller.

Ting kan sies enklere og gøyere.

Vi er klar over at mange er uenig med oss her. Plager det deg at vi synes det er gøy med utradisjonell tekst, bilder og funksjonalitet – så passer en av de tradisjonelle bankene bedre for deg.

5: Du vil samle alle dine finansielle produkter på ett sted 🔁

De aller fleste Bulder-kundene bruker Bulder for å spare penger på boliglånet sitt og få en bedre plass å ha lønnskontoen sin. Mange av våre mest fornøyde kunder forteller oss at de bruker Bulder til noe, og andre banker til andre ting. Vi er helt enig. Bruk oss der vi er best, og andre banker der du mener de er bedre.

Bulder har ikke samme bredde i produkt- og tjenestetilbudet som mange av de tradisjonelle bankene. Noen av produktene og tjenestene er like rundt hjørnet, andre vurderer vi og noen har vi ingen planer om å lansere.

Eksempler på ting som er rett rundt hjørnet er fondssparing, kredittkort og mulighet til å bestille ny BankID.

Vi jobber også utenlandsbetaling og mikrosparing.

Ting vi ikke har planer om å lansere er nettleserbasert innlogging (nettbank), handel med enkeltaksjer, forbrukslån og billån.

Er det avgjørende for deg å samle alle dine bankting hos én bank – så er en bank med et bredere tilbud enn Bulder er det beste alternativet for deg.

Bruk oss der vi er best, og andre der de er bedre

Bli med på laget?🤜🤛

Vi håper du ble klokere på om Bulder er noe for deg eller ikke. 30.000 kunder er allerede med på laget. Sammen med dem forandrer vi bank.

Hilsen alle oss i Bulder Bank.

Tilbake til blogg-forside