Sparemål i Bulder-appen

Få styring og drøm stort!

Guttetur, nye ski, bryllup, Trines konfirmasjon… Livet er fullt av viktige begivenheter og ikke minst like viktige drømmer. Uansett hva du går og drømmer om, så trenger du ofte både litt ekstra cash og motivasjon for å nå målet.

08 oktober, 2021|Henriette, Rådgiver

Er du blant dem som starter måneden med de beste intensjoner om å spare en god slump av lønnen, bare for å innse at kontoen er tom ved slutten av måneden? Da er du ikke alene! I en verden som hele tiden frister til forbruk, er det vanskelig å sette til side penger til tingene som virkelig betyr noe.

Med Sparemål i Bulder-appen får du verktøyet du trenger for å gjøre sparingen både målrettet og gøy!

Slik når du målene dine

1. Sett navn på det du sparer til

Når du oppretter et mål i Bulder-appen, starter du med å velge et navn. Det kan være "Backpacking i Sør-Amerika", "Ny MacBook Pro", "Sesongkort i skiheisen", eller hva enn du måtte ha av små og store drømmer. Du kan opprette så mange sparemål du vil, her er det du som er sjefen.

Ved å sette av og øremerke pengene, synliggjør du tingene som virkelig betyr noe for deg. Da blir det lettere å motstå de unødvendige impulskjøpene gjennom måneden.

Ved å sette av og øremerke pengene, synliggjør du tingene som virkelig betyr noe for deg.

2. Sett din touch på sparingen

Sparing skal være gøy🥳 Ved å sette ditt personlige preg på sparingen blir det ekstra motiverende og morsomt. Ta i bruk dine egne bilder som bakgrunn på sparemålene dine, eller velg favoritt-GIFen din fra galleriet i appen. Legg til emojier i navnet på sparemålet😎. Det er bare fantasien som setter grenser.

Sparemål i appen

3. Legg en plan

Opprett faste trekk fra lønnskonto. Det gjør du ved å trykke på "Opprett ny regel" inne i sparemålet. Du bestemmer selv om det faste trekket skal være månedlig, ukentlig, daglig, etc. Sett en sluttdato for sparemålet, og vi viser deg hvor mye du må spare hver gang for å nå målet ditt.

Og du, skulle du trenge å ta ut penger fra sparekontoen, kan du når som helst gjøre det, selvsagt helt gebyrfritt.

4. Nyt godfølelsen

Vi sender deg varsler underveis slik at du får beskjed når du nærmer deg oppnådd sparemål. På den måten får du kjenne på fremgangen og oppleve at du holder motivasjonen oppe. Når målet er nådd, er det på tide å nyte! Pengene på sparemålet er til for å brukes.

Push varsel fra Bulder-appen om fullført sparemål

Så lett kan du opprette sparemål:
Under Sparemål --> Trykk på Opprett nytt sparemål --> Navngi sparemål --> Gi sparemålet et bilde eller en GIF

Tilbake til blogg-forside