Bilde av Bulder sin nye hjem-skjerm

Slik bygger du det ultimate hjemmet for pengene dine

Det første du møter når du logger inn i Bulder-appen, er Hjem. Derfor legger vi stor innsats ned i å sikre at Hjem gir deg det ultimate overblikket over de viktigste tingene i ditt økonomiske liv, slik at du kan være ett steg foran.

24 oktober, 2021|Nicolai, Produktsjef app

Hjem skal, som navnet tilsier, være et hjem for pengene dine. Her er det du som bestemmer. Vi har forskjellige måter å organisere økonomien på, og derfor kan du også designe din Hjem-side og velge hva du vil ha i fokus.

Saldo og Mine Penger💰

Vi vet at mange av dere liker å bruke flere kontoer for å styre økonomien. I Bulder kan du ha opptil 10 brukskontoer, og du velger selv hvilke kontoer du ønsker at skal vises på Hjem.

Kontooversikt i Bulder-appen

Ved å klikke deg inn på Mine penger, får du full oversikt over alle kontoene dine i Bulder, og total saldo.

Her kan du også opprette nye kontoer og sparemål.

Oversikt over 'hjem' siden i Bulder-appen

Fremover ⏩

Klikk deg inn på kontoene dine fra Hjem, og du finner Fremover, et fantastisk verktøy for å se fremtidige bevegelser inn og ut av kontoen.

Fremover er som en forfallsmappe på speed. Våre smarte algoritmer gjenkjenner abonnement og andre repeterende betalinger. Dette gir deg mulighet til å endre din økonomiske fremtid før den inntreffer. Du kan for eksempel:

  • Opprette nye betalinger
  • Se kontodetaljer
  • Legge til huskelapp

Kontooversikt i Bulder-appen

Dette gikk pengene til💸

Fra Hjem kan du få et kjapt overblikk over pengebruken din og de viktigste utgiftspostene dine den siste måneden. Klikk deg inn og se en mer detaljert oversikt. Bulder kategoriserer alle transaksjonene dine automatisk.

Pengebruk i Bulder-appen

Boligverdien din📈

For mange er økonomien sentrert rundt boligen, og hva er da mer naturlig enn å gi den en plass på Hjem?

Har du boliglån i Bulder, kan du til enhver tid se oppdatert verdi på boligen din. Skulle boligen stige i verdi, kan det være du kvalifiserer for lavere rente på lånet ditt. Det fikser vi i så fall automatisk for deg 🤜🤛

Boligverdi i Bulder-appen

Noe å glede seg til🎉

Er du blant dem som allerede teller ned dager til neste lønningsdag? Da er du ikke alene. Det er viktig å glede seg, og på Hjem tar vi del i gleden og viser deg hvor lenge det er til kontoen igjen fylles opp.

Nedtelling til neste lønn i Bulder-appen

Sparemålene dine🏁

Blir du motivert av å ha øynene på målet? På Hjem kan du holde full oversikt over sparemålene dine og hvor langt du har kommet.

Sparemål i Bulder-appen

Eller kanskje du er blant dem som tenker at sparepengene bør være ute av syne – ute av sinn? Vi har alle ulike preferanser.

Derfor er det du selv som velger hva du ønsker å vise eller skjule fra din Hjem-side. Klikk på Rediger nederst, og design det ultimate hjemmet for dine penger.

Tilbake til blogg-forside