Sommerferie på stranden

Slik kommer du ett steg nærmere drømmeferien

Etter en lang periode med lite reising, er vi er mange som er klare for en skikkelig drømmeferie til neste år. Nå som vi i tillegg går mørkere tider i møte, er det lett å la tankene vandre til varmere strøk og palmesus. Hva med å sette opp et sparemål for ferien allerede nå?

10 desember, 2021|Benedicte

Det er aldri for sent å begynne å spare. Likevel er det enda bedre jo før du kommer i gang. Tar du noen enkle grep nå, kan drømmeferien være innenfor rekkevidde innen sommeren neste år.

Vi prioriterer reiser og ferier

Ferie er noe vi nordmenn liker å bruke penger på. I år sa et gjennomsnitt av oss at vi planla å bruke rundt 15.500 kroner på sommerferien, ifølge E24, mens vi i årene før pandemien har anslått å bruke i overkant av 20.000 kroner.

At vi liker å ha litt ekstra å rutte med i ferien ser vi også tydelig på sparemålene som Bulder-kundene har satt opp i appen. Sparemål knyttet til reiser og ferier er klart mest populært.

Kartlegging av navn på sparemål hos våre kunder

Gode grunner til å komme i gang nå

Kanskje fremstår sommerferien akkurat nå som en fjern drøm. Likevel er det gode grunner for å sette opp et sparemål til sommerferien i dag:

  • Starter du nå, har du syv måneder på deg før fellesferien kicker inn. Små månedlige beløp blir fort et stort beløp over syv måneder.
  • Å spare til noe konkret og med en tydelig tidsfrist, gir ekstra motivasjon på veien mot målet.
  • Mye av gleden ved sommerferien ligger også i å glede seg. Med et sparemål til sommerferien synlig i appen, får du rikelig med påminnelser om det du gleder deg til.
  • Med halv skatt i desember ligger forholdene kanskje til rette for å legge til side litt ekstra denne måneden?

Slik kommer du i gang

  • Gi et navn til det nye sparemålet ditt.

Navngiving av sparemål i Bulder-appen

  • Velg et bilde eller en GIF til sparemålet ditt. Du kan velge blant galleriet i appen, eller bruke dine egne bilder eller favorittGIFs fra telefonen din.
  • Legg inn beløpet du vil spare opp til ferien din.

Sparemål i Bulder-appen

  • Nå er sparemålet opprettet. Du kan velge å sette inn enkeltbeløp når det passer deg, eller du kan velge å sette opp faste overføringer ved å trykke på Opprett ny regel.

Oversikt over et sparemål i Bulder-appen

  • Appen forteller deg hvor mye du trenger å spare for å nå målet ditt i tide. Du velger selv om du vil spare daglig, ukentlig eller månedlig.

Opprettelse av fast sparing i Bulder-appen

Tilbake til blogg-forside