Bulder-appen hjelper deg gjennom årets handlesesong

3 grunner til at Bulder-appen er din beste venn på høstens handledager

Årets store handelssesong er snart over oss. Er du også blant dem som kjenner at det rykker litt ekstra i shoppingmuskelen i oppkjøringen til jul? Med Bulder-appen har du assistenten du trenger for å hjelpe deg med å beholde overblikket og styringen.

21 november, 2022|Benedicte

Den amerikanske tradisjonen med Black Friday-tilbud har for lengst fått fotfeste også her i Norge. Mange butikker sprer salgsdagene over en hel uke, og fenomenet er i ferd med å bli til en Black Week, med en påfølgende Cyber Monday.

For mange markerer Black Friday også starten på julehandelen. NHO anslår at hver av oss kommer til å julehandle for 12 000 kroner i desember i år.

Her kommer 3 grunner til at Bulder-appen er din beste venn gjennom shoppingsesongen.

1. Full oversikt over hva pengene går til

I en periode der pengene sitter litt løsere enn vanlig, kan det være vanskeligere enn ellers å beholde oversikten over hvor pengene har blitt av. Da passer det glimrende at Bulder kategoriserer pengebruken din helt automatisk.

Med en visualisert oversikt over forbruket ditt får du stålkontroll på hva pengene går til. Kanskje blir det enklere å unngå de unødvendige impulskjøpene når du ser utgiftene svart på hvitt (eller hvitt på svart, rettere sagt😉).

Hvis du vil endre kategorien for et kjøp, er det også mulig å gjøre inne i appen. Da trykker du deg inn på transaksjonen og velger hvor du vil sortere den.

Pengebruk i Bulder-appen

2. En samlet plass for alle kvitteringene dine

Kanskje er du blant dem som benytter Black Friday til å kjøpe TV-en eller robotstøvsugeren du lenge har ønsket deg? Ifølge Klarna oppgir 9 av 10 at de benytter tilbudsuken til produkter som uansett stod på ønskelisten.

Blant de mest populære varekategoriene finner vi blant annet elektronikk.
Dette er typiske varer som det er kjekt å beholde garantien på. Det gjør du aller enklest ved å ta vare på kvitteringen.

I Bulder har vi gjort det superenkelt for deg:

  • Ta bilde når du kjøper📸 Under Historikk, klikker du deg inn på transaksjonen, og deretter på "Legg til kvittering". Ta et bilde, og kvitteringen lagres i appen.
  • Finn igjen🔍 Du kan når som helst søke kvitteringen opp igjen under Min Bulder --> Kvitteringer.

Du kan også laste opp eksisterende bilder fra telefonen og lagre dem som kvitteringer i appen. Perfekt når du har foretatt et nettkjøp og får kvitteringen på mail.

3. Full kontroll på betalinger og saldo

Både Black Friday og Cyber Monday er i hovedsak online-fenomener. 2021 ble et rekordår – aldri før har nordmenn handlet så mye på nett i løpet av én dag som de gjorde på Black Friday i fjor, ifølge Klarna.

Med Bulder får du en push-melding hver gang det skjer bevegelse på kontoen din. På den måten får du en egen bekreftelse på at pengene har gått ut fra konto (vi har alle shoppet på nettsider der betalingssiden har krasjet, og vi ikke vet om kjøpet har gått gjennom eller ikke?😅).

Samtidig får du også beskjed om hvor mye penger som er igjen på kontoen din etter hver transaksjon. Slik beholder du et falkeblikk på saldoen din, uten å engang åpne appen.

Push varsel fra Bulder-appen om en transaksjon

Vi i Bulder ønsker deg en god og kontrollert shoppingsesong. Selv om det er mange fristelser ute og går, er det også gode muligheter for å gjøre et røverkjøp på ting du ville kjøpt uansett🤜🤛

Ikke skaffet deg Bulder-appen ennå?

Tilbake til blogg-forside